Nieuwsbrieven

 

 

Alle nieuwsbrieven  die wij versturen van New eMMergy zullen wij hier publiceren. Wilt u de nieuwsbrief van New eMMergy direct ontvangen? Klik dan op onderstaande button. 

 

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en gebruiken deze uitsluitend voor informatie over New eMMergy en de events die daar bij horen. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.


Nieuwsbrief New eMMergy 4 juli 2018 

 

 

De provincie en gemeente Groningen sluiten zich als eerste overheden aan bij de waterstofcoalitie, een initiatief van Greenpeace Nederland en verschillende andere partijen, zoals netbeheerders, bedrijven en wetenschappers. Daarmee steunen de provincie en gemeente de visie van de coalitie: dat een combinatie van groene waterstof en 'wind op zee' essentieel is voor de overgang naar het gebruik van duurzame energie en het terugdringen van CO2. 

 

Wilt u de gehele nieuwsbrief van New eMMergy lezen? Klik dan hier


Nieuwsbrief New eMMergy 7 juni 2018 

 

De olie- en gassector is in transitie. Van centraal en fossiel naar decentraal en duurzaam. Wat betekent het voor de traditionele grote spelers in de sector? En voor de toeleveringsbedrijven? Laat u informeren en inspireren tijdens:

 

                        A New Energy Landscape 

 

Wilt u de gehele nieuwsbrief lezen van New eMMergy? Klik dan hier


Nieuwsbrief New eMMergy 16 mei 2018

 

De sprekers en de onderwerpen voor het New eMMergy congres zijn bekend. 

 

Het besluit om 'de gaskraan in Groningen dicht te draaien' is genomen door het kabinet. ''Volgens het snelst mogelijke pad''. Kunnen we de huidige infrastructuur hergebruiken voor een andere energiebron? Energiedragers van de toekomst hebben ook infrastructuur nodig, bijvoorbeeld waterstof? Welke kansen levert dat voor de sector? In het ochtenddeel van New eMMergy kunt u één van de twee mini-symposia hierover volgen. 

 

Wilt u de gehele nieuwsbrief lezen van New eMMergy? Klik dan hier

 


Nieuwsbrief New eMMergy 26 april 2018 

 

Het congresprogramma van New eMMergy is in grote lijnen bekend. Een geweldig parallel programma in de ochtend met bijdragen van Gasunie, New Energy Coalition, De Holthausengroep en WellDecommissioned. 

 

In de middag keynotes van Jan Rotmans, Jacqueline Vaessen, René Jansen, EBN en Rob de Wijk met deskundige begeleiding van Diana Matroos. 

 

Wilt u de gehele nieuwsbrief lezen van New eMMergy? Klik dan hier


Nieuwsbrief New eMMergy 6 april 2018 

 

Het vierde congres van New eMMergy komt eraan en wel op 17 oktober 2018. Dit jaar wordt het congres gehouden in het Atlas Theater in Emmen. 

 

In deze nieuwsbrief delen wij een aantal nieuwsartikelen met u en geven wij een sneakpreview van twee sprekers die aanwezig zullen zijn op New eMMergy 2018. 

 

Wilt u de gehele nieuwsbrief lezen van New eMMergy? Klik dan hier