de waterstof marktplaats

De Europese Commissie heeft een waterstofstrategie.

Het Nederlandse kabinet heeft een waterstofvisie.

In Noord-Nederland ontwikkelt zich in rap tempo de waterstofeconomie. 


Opschaling van productie is de volgende stap. Voor opschaling zijn afnemers nodig. Het bijeenbrengen van producenten en afnemers door middel van kennis, netwerk en partnerships is een van de wegen om de markt bij elkaar te brengen. 

 

In aanloop naar en tijdens het New eMMergycongres willen we een bijdrage leveren aan het bij elkaar laten komen van de markt door zowel producenten als afnemers bij elkaar te brengen, kennis te laten uitwisselen en kennismakingsgesprekken te initiëren die mogelijk leiden tot overeenkomsten.

 

 Tot 19 november gaan we online aanbieders en vragers bij elkaar brengen

En tijdens New eMMergy  organiseren we on-stage  en online de waterstofmarktplaats met daaraan aansluitend matchmake sessies. In de matchmakesessies kunt u één op één in gesprek met de vrager of aanbieder die interessant voor u is.

 

Lees hier het verhaal van SinneWetterstof die vanaf 2021 waterstof gaan produceren van zonne-energie

 

Wilt u meedoen in de campagne of aan de waterstofmarktplaats? Bent u op zoek naar kennis over welke toepassingen voor waterstof in uw bedrijf zouden kunnen? Hoe u dat organiseert, hoe u aan waterstof komt? Of andersom, u (gaat) waterstof produceren, maar wilt eerst in gesprek zijn met potentiële (grote) afnemers alvorens u de investeringen doet?

Dan is meedoen aan de campagne online of on-stage voor u misschien interessant.

 

Meer informatie over hierover: info@congresbureaudrenthe.nl

 

Binnenkort kunt u zich ook aanmelden voor de matchmakesessies via deze site