René Wit is directeur van WE | doubleyouenergy. Zij zijn distributeur in Nederland van H2planet en Horizon fuelcelltechnologies.

 

H2Planet maakt waterstofsystemen voor allerlei toepassingen. Ze leveren zowel aan universiteiten voor proefopstellingen als ook aan bedrijven die verzekerd willen zijn van elektriciteit ook in noodsituaties. En die bijvoorbeeld hun noodaggegraten op een waterstofsysteem laten draaien.

 

Een ander product dat het bedrijf levert zijn waterstof electrolysers; van 500 Watt (voor kleine toepassingen tot 2 MegaWatt. Voor zonneparken die hun teveel aan zonne-energie via een elektrolyser willen omzetten in waterstof.

 

Ze leveren brandstofcellen voor kleinere  toepassingen zoals voor energiesystemen om middelbaar en hoger onderwijs te ondersteunen bij kennisonderwijs aan studenten. En net zo makkelijk grote brandstofcellen voor vrachtwagens.

 

Tijdens de matchmakesessies kunt u in gesprek met WE | doubleyouenergy. Wie nu alvast met René in gesprek wil kan mailen met doubleyouenergy@gmail.com